Вече и в обектите на Петрол

Една карта за всички бензиностанции

Нашите предимства

Контрол

Системата ни е разработенa така, че всеки клиент да има възможност да проследява всяка трансакция с притежавана карта и при нередност, може веднага да направи необходимите промени.

Покритие

Вие може да се възползвате от предоставените от нас услуги на всички обекти на бензиностанции на веригите „Петрол“, „Лукойл“, „Еко“ и „Круиз“  в страната, благодарение на което получавате 95% покритие от територията на страната.

Прозрачност

Като част от най-големия частен български холдинг, за нас е от изключителна важност да предлагаме най-високо качество услуги.
Работата ни с лидерите в бранша и постоянното обновяване на транскациите позволява високо ниво на прозрачност и малък риск от злоупотреби.

Спестявате

Получавате възможност да зареждате гориво на преференциални цени от нашите партньори и да избирате най-удобните за Вас обекти по маршрутите си. Комбинация, която позволява спестяването на време и усилия.

Обслужване

Стабилните търговски взаимоотношения с нашите партньори в комбинация с висококвалифицирания ни персонал са идеалните предпоставки за обслужване от най-високо качество!

Научете колко може да спестите от месечните си разходи за гориво

Горивен калкулатор

Членовете на benzin.bg получават

  • Преференциални условия по застрахователни полици
  • Висококачествени масла на конкурентни цени
  • Лизингови автомобили
Научете повече

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРА ЦЕНА БЛИЗО ДО ВАС!

вижте тук